Lempäälän Tietopaketti

Vuosittain ilmestyvä Lempäälä Tietopaketti jaetaan postitse kuntalaisille, yrityksille sekä uusille kuntaan muuttaville asukkaille. Tietopakettia hyödynnetään myös erilaisissa markkinointitilaisuuksissa.

Lempäälä 2018 Tietopaketti on ilmestynyt ja se on jaettu postin välityksellä jokaiseen kotitalouteen ja yritykseen Lempäälän alueella.

2018 Tietopaketteja on saatavilla myös Lempäälän kunnan palvelupisteestä, Ideaparkissa sijaitsevista matkailun esitevaunuista ja Lempäälän Kehitys Oy:n toimistosta, Realparkinkatu 4, 2 krs. 

Sähköinen 2018 Tietopaketti  on julkaistu, sähköiseen 2018 versioon pääset tutustumaan oikealla olevasta linkistä.

****************************************************************

 YRITTÄJÄ, VARMISTA NÄKYVYYTESI TIETOPAKETISSA!

Alueellisesti ehdoton ykkösmedia ilmoittajille on Lempäälän Tietopaketti.

Tietopaketti on joka vuosi ilmestyvä palveluhakemisto, mistä löytyvät kunnan palvelut yhteystietoineen, Lempäälän seurakunnan palvelut, Lempäälän kartta, majoitus- ja ravitsemuspalvelut jne. Tietopaketti on jaettu Lempäälän alueen kotitalouksiin ja yrityksiin.

Laaja yritysten yhteystieto-osuus palvelee vuoden varrella jokaista kuntalaista ja yritystä. Samat yritystiedot löytyvät myös Lempäälän kunnan yritystietokannasta www.lempaalankehitys.fi.

Yrittäjä, ilmoitathan yrityksesi muuttuneet tiedot , jotta tietosi on ajan tasalla Tietopaketissa sekä yritysrekisterissä.
Ilmoitusmediana tietopaketti on todettu tehokkaaksi! Levikki on 12 000 kpl. 

Lisätietoja
Lempäälän Kehitys Oy, Teija Koskinen puh. 050 569 3356 tai teija.koskinen@lempaala.fi.
Lempäälä tietopaketin julkaisee Lempäälän Kehitys Oy yhteistyössä Lempäälän kunnan ja Lempääläisten yritysten kanssa.

Ideapark
Ensimetri