Lempäälän osastolla E630 QTec Engineering vuoden 2017 messuilla

Lempäälän osastolla E630 QTec Engineering vuoden 2017 messuilla

Alihankinta-messut ovat yleisölle avoinna
ti-to 25.-27.9.2018
ti klo 9-17
ke klo 9-17
to 9-16

Alihankintamessuilla 25.-27.9. Lempäälän yhteisosastolla mukana kuusi yritystä Lempäälästä

20.9.2018

Tampereen messu- ja urheilukeskus täyttyy jälleen Alihankinta-messujen 30-vuotisen perinteen mukaan ääriään myöden.

Lempäälän yritysten yhteisen messuosaston organisoi Lempäälän Kehitys ja kukin yritys maksaa osuutensa näyttelytilasta. Kiinnostus yhteisosastoon on kasvanut vuosi vuodelta, kertoo asiakkuuspäällikkö Timo Mikkonen.

Ensi kertaa mukana on Vaihmalan Hovi, joka markkinoi kokous- ja koulutuspalveluja. Vaihmalan kauniissa rantamaisemissa on viisi - kuusi erilaista kokoustilaa sisällä ja lisäksi vielä puutarhapaviljonki. Meillä onnistuvat myös erilaiset aktiviteetit oheispalveluina ja tietenkin täydelliset ravintola- ja majoituspalvelut, sanoo yrittäjä Noona Rissanen Hotelli-ravintola Vaihmalan Hovista. 

Painotalo Ainesmestarit puolestaan tarjoaa laadukkaita painotuotteita eri toimialojen erikoistarpeisiin. Palveluvalikoimasta löytyvät mm. etiketit, teipit, tarrat ja mainosnauhat sekä pakkaukset ja kotelot. Myös muovisaumaus onnistuu ja näin voidaan valmistaa vaikkapa kansioita ja kirjoitusalustoja brändättynä asiakkaan omalla ilmeellä.

Vanerin ammattilainen Pipu Ky on mukana jo toista kertaa. Perheyritys myy vaneria sekä pelkkänä levynä, että sahattuna aihioiksi tai työstettynä asiakkaan toivomiksi komponenteiksi tai tuotekokonaisuuksiksi. Pipu Ky valmistaa vaneripakkauksia pienistä laatikoista aina vanerikontteihin ja tekee myös erilaisia sisustusvanerityöstöjä, esim. katto- ja seinälevyjä sekä koristelistoja.

Samoin toista kertaa on mukana Qtec Engineering, jonka erityisosaamista on voitelu. Jos koneessasi on liikkuvia osia, QTec Engineering lupaa laittaa ne liikkumaan paremmin. Vahvuuksia ovat myös teollisuuden ja koneiden kääntöratkaisut, ja kierukkavaihteissa yhtiön valikoima on Suomen kattavin.


Qtec Engineering Lempäälän yhteisosastolla vuoden 2017 Alihankinta-messuilla

Lempäälän kunnan yhtiöistä mukana ovat Lempäälän Kehitys Oy, joka markkinoi messuilla erityisesti Lempäälän tontti- ja toimitilatarjontaa Marjamäen alueelta sekä muualta Lempäälästä, sekä Lempäälän Energia Oy, joka esittelee LEMENE-hankkeen tarjoamia mahdollisuuksia yrityksille.

LEMENE tulee olemaan omavarainen energiayhteisö, jonka aurinkopaneelikentät rakentuvat parhaillaan Lempäälän Marjamäkeen.

Lisätietoja: Timo Mikkonen, puh. 040 133 7913, tai Elina Kivi, puh. 040 667 0981 tai etunimi.sukunimi@lempaala.fi

« Takaisin

Ideapark
Ensimetri