Kuvissa avajaisvieraita IDEA-huoneella 14. maaliskuuta 2017. 

Nyt meillä on paikka ja lupa ideoida! Kunta ja Yrittäjät perustivat yhdessä IDEA-huoneen Lempäälään

14.3.2017

Juuri tällaista ideoinnin, innostuksen ja yhdessä tekemisen tilaa Lempäälässä on tarvittu, kiitteli kunnanjohtaja Heidi Rämö Lempäälän Yrittäjien ideoimaa ja talkoilla rakentamaa Ideahuonetta avajaisissa 14. maaliskuuta.

Samalla julkistettiin NOVA Lempäälän eli kuntakeskuksen kehittämishankkeen uusi visuaalinen ilme ja tunnus. Se loisti Ideahuoneessa koko seinän laajuisena värikkäänä valo- ja väriteoksena.

 

- Täällä on hyvä esitellä suunnitelmia, tavata yhteistyökumppaneita, käydä neuvotteluja ja idoida tulevaa, totesi hankepäällikkö Lari Laakso.  

Ideahuoneen kunnostus ja sisustus on Lempäälän Yrittäjien talkoohengen voimannäyte.

- Paljon on saatu lahjoituksina ja työtunteja tehtiin satoja, kertaa ”väsynyt mutta onnellinen” Yrittäjien puheenjohtaja Ismo Paananen.

Pirkanmaan Yrittäjien tervehdyksen avajaisiin toivat puheenjohtaja Veikko Kiili ja toimitusjohtaja Pasi Mäkinen. He saattoivat todeta, että Pirkanmaan elinvoima- ja yrittäjyyskuntanakin palkittu Lempäälä jatkaa vauhdikasta kehittämistyötä.

Lempäälän kuntakeskuksen kehittämistyössä pitkään mukana ollut Tampereen yliopiston johtamistieteen laitoksen aluetieteen dosentti Ilari Karppi oli tuonut mukanaan kansainvälisen vieraan New Yorkista saakka.

- On hieno nähdä kuinka suunnitelmat alkavat nyt näkyä konkreettisesti kuntakeskuksessa, Karppi totesi.

Tila antaa mahdollisuuden kokoontua keskeisellä paikalla kuntakeskustassa. Kokoustilojen lisäksi IDEA-huoneella on tarjolla ajankohtaista tietoa Lempäälän kuntakeskuksen hankkeiden etenemisestä niin kuntalaisille kuin vierailijoillekin.

- Suunnitelmissa on monenlaisia tapahtumia, lupaa Paananen.

Kuntakeskuksen ajankohtaiset asiat ja mainokset tulevista tapahtumista tulevat pyörimään näyteikkunassa digitaululla. Lisäksi digitaululta löytyy ajankohtaista tietoa kunnassa toimivista yrityksistä Lempäälän Kehityksen tilannekatsauksen muodossa.

 

« Takaisin

Ideapark
Ensimetri