Kari Löytty Lempäälän Kehitys Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

9.5.2011

Insinööri ja kauppatieteiden maisteri Kari Löytty, 53, on valittu Lempäälän Kehitys Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.8.2011 alkaen. Löytty seuraa tehtävässä kesällä eläkkeelle jäävää toimitusjohtaja, yrittäjäneuvos Kari Kantalaista. Uuden toimitusjohtajan vastuulle yhdistetään myös Lempäälän elinkeinojohtajan tehtävät Markku Sipilän jäädessä 1.9.2011 eläkkeelle. Kari Löytty toimii tällä hetkellä Tampereen seudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy:n Invest -ohjelman johtajana. 

Kari Löytyn vahva ja monipuolinen työkokemus sekä erinomainen Tampereen seudun elinkeinoelämän ja sidosryhmien tuntemus antavat hyvät lähtökohdat tehtävän tulokselliselle hoitamiselle, toteaa Lempäälän kunnanhallituksen puheenjohtaja Päivi Söderström, joka toimii myös kehitysyhtiön hallituksen puheenjohtajana.
 

Lempäälän kunnallinen päätöksenteko ja elinkeinoilmapiiri ovat saaneet yrittäjiltä kiitosta säännöllisesti mm. Suomen Yrittäjien tekemissä tutkimuksissa. Lempäälän monipuoliset asuin- ja matkailumahdollisuudet sekä yritystoiminnalle mainio logistinen sijainti tekevät Lempäälästä erityisen vetovoimaisen paikan. Tätä myönteistä kehitystrendiä haluamme uuden vetäjän voimin jatkaa ja edelleen kehittää, sanoo puheenjohtaja Söderström.

Lisätietoja:   

Päivi Söderström tel. +358 40 5780882, email: paivi.soderstrom@lempaala.fi

Olli Viitasaari tel. +358 50 3839700, email: olli.viitasaari@lempaala.fi

Kari Löytty tel. +358 40 5727931, email: kari.loytty@tredea.fi

Liitteet

« Takaisin

Ideapark
Ensimetri