Hankintamessuilla Piippo-keskuksen 3. krs:n juhlasalissa on esillä 90 yritystä

Hankintamessuilla Piippo-keskuksen 3. krs:n juhlasalissa on esillä 90 yritystäLisätietoja Hankintamessuista:
Lempäälän Kehitys Oy
Elina Kivi
elina.kivi@lempaala.fi
040 667 0981

Tervetuloa Hankintamessuille Piippo-keskukseen

15.2.2019

Torstaina 21.2. klo 14 - 17 järjestetään Lempäälän Hankintamessut jo kolmannen kerran.

Lempäälän Yrittäjät, Lempäälän Kehitys ja Lempäälän kunta haastavat kuntien hankinnoista vastaavat ja niihin vaikuttavat luottamushenkilöt ja viranhaltijat sekä yritysten hankintoja tekevät kehittämään hankintoja ja tutustumaan lähitarjontaan. Tilaisuus on avoin. Esillä ovat eri toimialat ja hankintatyypit.

Hankintamessuille osallistuu tänä vuonna näytteilleasettajina yhteensä 90 eri alojen yritystä. Ensi kertaa on mukana kaksi Lempäälän yrittäjien yritysryhmää: VALMENTAJAT-ryhmä, joka koostuu valmennus- ja hyvinvointialan ammattilaisista sekä RAKSU-ryhmä, jossa on mukana rakentamisen ja suunnittelun ammattilaisia.

Hankintamessujen tarkoituksena on tarjota yrityksille mahdollisuus esitellä tarjontaansa, tuotteitaan ja palveluitaan, sekä verkostoitua ja luoda keskustelua hankinta-asioista. Mukaan on kutsuttu Lempäälän ja lähikuntien hankintapäättäjät ja -vaikuttajat, mutta tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Tilaisuuden avaa kj. Heidi Rämö. Hän myös julkistaa Lempäälän kunnan hankintakalenterin vuodelle 2019. Lisäksi on luvassa yllätysohjelmaa ja kahvitarjoilu.

Lämpimästi tervetuloa!

Hankintamessuilla Piippo-keskuksen 3. krs:n juhlasalissa on esillä 90 yritystä

Lisätietoja:
Lempäälän Kehitys Oy / Elina Kivi / elina.kivi@lempaala.fi / 040 667 0981

« Takaisin

Ideapark
Ensimetri