Kunnanjohtaja Heidi Rämö ojensi tervetuliaiskukat Riitta Korpelalle ennen Ti-Ti Nallen 30-vuotisjuhlakonsertin alkua

Kunnanjohtaja Heidi Rämö ojensi tervetuliaiskukat Riitta Korpelalle ennen Ti-Ti Nallen 30-vuotisjuhlakonsertin alkua

Lempäälä panostaa elämyksiin ja matkailuun

31.3.2018

Ti-Ti Nalle tulee Lempäälään, Zones by Särkänniemi kasvaa ja kesä on täynnä tapahtumia.

Lempäälään on saatu tämän vuoden aikana uusia matkailun vetonauloja ja jatkoa seuraa, lupaa Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö. Pääsiäislauantaina Ideaparkissa saatiin kokea ennakkotunnelmia Ti-Ti Nallen tulosta Lempäälään 30-vuotisjuhlakonsertin yhteydessä.
- Lempäälä toivottaa nalleperheen sydämellisesti tervetulleeksi, sanoi kunnanjohtaja Rämö ojentaessaan Kukat Ti-Ti Nallen "äidille", Riitta Korpelalle.

Lempäälä satsaa elämyksiin

Ideaparkissa panostetaan aktiviteetteihin ja elämyksiin. Vuosi sitten avattiin Ideaparkin Sport -liikuntamaailma. Ensimmäiset Lumiravit oli menestys ja Zones by Särkänniemi avautui helmikuussa. Kauppakeskuksen sisälle muuttaa ensi kesäksi koko Ti-Ti Nallen talo. Tämä tuo monta syytä lisää tulla Lempäälään ja vahvistaa Ideaparkia eri ikäisten matkailukohteena.

- Lempäälää markkinoidaan entistäkin voimakkaammin elämysten alueena. Perinteiset Kuokkalan museoraitti, kuntakeskus Pyhän Birgitan kirkkoineen sekä Birgitan polku ja vesistöreitit ovat toki edelleen tärkeitä. Mutta esimerkiksi Kotimaan matkailumessuilla huhtikuussa on hienoa päästä kertomaan uusista kohteista, toteaa matkailumarkkinointia hoitava Elina Kivi Lempäälän Kehityksestä.

Kunnan roolina pitkäjänteinen toimintaympäristön kehittäminen

Lempäälässä tehdään uraauurtavaa paikallista kehittämistyötä elinkeinoelämän ja matkailun infrastruktuurin turvaamiseksi. Uimahalli- ja kylpylähankeselvitystä tekee projektipäällikkö. Organisaatiota vahvistetaan lisäksi rahoitukseen keskittyvällä hankepäälliköllä sekä projektipäälliköllä, jonka tehtäviin kuuluu vetää matkailuun ja elämyksellisiin palveluihin liittyviä kaavahankkeita.

- Jatkamme edelleen mm. Birgitan polun jo yli 20  vuotta toiminutta ylläpitoa, mutta pyrimme löytämään uusia toimintamuotoja. Elämykset on yksi kuntastrategian kärkiteemoista, ja sitä tullaan toteuttamaan kaikilla kunnan palvelualoilla, kertoo kunnanjohtaja Heidi Rämö. 
Esimerkiksi sivistyksen palvelualueelle etsimme palvelupäällikköä aktiviteetti- ja elämyspalveluiden tehtäviin, jotka liittyvät nuoriso- ja liikuntatoimintoihin sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. 

Lisätietoja:

Elina Kivi, Lempäälän Kehitys Oy, matkailu, elina.kivi@lempaala.fi

« Takaisin

Ideapark
Ensimetri