Lempäälä osastolla E 321 Supermessuilla

Lempäälä osastolla E 321 Supermessuilla
Katso lisää Lempäälän elämyksistä ja matkailukohteista linkistä alla:

www.visitlempaala.fi

Lempäälä Supermessuilla 12.-14.4. Kotimaan matkailun osastolla

3.4.2019

Lempäälän elämykset esillä osastolla E 321 huhtikuun 12-14. Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.

Kuumaa kesän odotusta lupaavat Supermessut ja myös Lempäälän matkailukohteet osastolla E 321. Lempäälä osallistuu yhteistyössä Ideaparkin kanssa Kotimaan matkailun osastolle huhtikuun 12-14. päivinä Tampereen messukeskuksessa.

Yhdessä enemmän elämyksiä

Lempäälän teemana on monipuolisuus. Osaston organisoi Lempäälän Kehitys Oy ja mukana ovat Ideapark, Särkänniemi Zones sisähuvipuisto, Ti-Ti Nallen Koti ja Kulttuurikeskus PiiPoo. Lisäksi esittelijöinä toimivat Lempäälän matkailuoppaat. Muita yrityksiä osallistuu elämyskilpailun palkintoja lahjoittamalla mm. Go Fishing -kalastusmatkat, Koskikellujat, Laurilan lomamökit, Lempäälän Luontaiskylpylä ja Ulasen lomamökit. Kilpailussa vastaajat voivat valita Lempäälän elämyksistä mieluisimmat. Päävoittona on vastaajan nimeämä neljän mieluisimman elämyksen setti. Muut listan elämyksistä arvotaan kaikkien vastanneiden kesken.

Osastolla on ohjelmaa kaikkina kolmena päivänä. Perjantaina "PiiPoon seniorit" tulevat kertomaan Kulttuurikeskuksen tapahtumista, lauantaina ja sunnuntaina Särkänniemi Zones Sisähuvipuisto jakaa ilmaisia hattaroita messuväelle ja Ti-Ti Nalle vierailee osastolla klo 12 ja 14.

Ideaparkista on kehittynyt mittava elämys- ja tapahtumakeskus, jossa käy vuosittain yli 7 miljoonaa asiakasta. Tulevissa suunnitelmissa on mm. hotellin ja kylpylän saaminen alueelle täydentämään matkailupalveluja.

Voita liput messuille

Messuille arvotaan somessa pääsylippuja mm. Lempäälän kunnan, Ideaparkin, Kulttuurikeskus PiiPoon, Ti-Ti Nallen Kodin ja Särkänniemi Zones sisähuvipuiston Facebook-sivuilla. Messut ovat avoinna perjantaista sunnuntaihin. Viime vuonna Supermessuilla vieraili parisenkymmentä tuhatta kävijää ja Lempäälän osastoon tutustui arviolta 4.500 messuvierasta.

Kuumaa kesän odotusta, näppejä syyhyttäviä löytöjä, herkullisia viinejä sekä saunanlämpöistä ja grillintuoksuista tunnelmaa luvataan löytyvän Supermessuilta, joihin kuuluvat Piha & Koti, Kotimaan Matkailu, Keräily, levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta, TamCollect-postimerkkinäyttely sekä Tampere Wine Fest.

Lempäälän osasto E321 Kotimaan matkailussa Supermessuilal

Tervetuloa tutustumaan Lempäälän huikeisiin elämyksiin Kotimaan matkailumessuille osastolle E321 !

« Takaisin

Ideapark
Ensimetri