Lempäälä-tarinakilpailu jatkuu kesäkuun ajan

14.6.2017

Lempäälä-tarinakilpailu jatkuu kesäkuun ajan  - Kerro tarinasi meille ja osallistu!

Lempäälä-tarinakilpailun kilpailuaikaa on jatkettu kesäkuun loppuun saakka. Toukokuun alussa avatussa Lempäälä-tarinakilpailussa etsitään tarinoita, joilla pyritään Myllyrannan sekä lähialueen ranta- ja maisema-alueiden elävöittämiseen. Kilpailusarjat ovat: kirjoitettu tarina, video, musiikki, tanssi ja kuva (valokuva, maalaus, tms.). Tarinat voivat olla sekoitus totta ja tarua paikallisista ihmisistä, paikoista tai rakennuksista, kunhan ne liittyvät Lempäälän historiaan tai tulevaisuuteen.

Kirjoitetun tarinan vaihtoehtona on esimerkiksi sadun tai videon tekeminen. Käsikirjoituskin riittää ehdotukseksi. Lojuuko laatikoissasi vanhoja ja hyvin säilyneitä Myllyrannassa tai lähialueen rantamaisemissa otettuja valokuvia? Voit osallistua kisaan lähettämällä meille kuvia selostuksineen. Alkuperäiset kuvat palautamme lähettäjälle kilpailun jälkeen. Vain mielikuvitus on rajana tarinan muodolle ja sisällölle.

Kilpailun päätuomarina toimii Lempäälän Kulttuuritapahtumat ry:n puheenjohtaja Heikki Paavilainen. Tuomaristoon kuuluvat lisäksi tietokirjailija Ritva Mäkelä sekä ohjausryhmän jäsenet Riitta Halme ja Tuula Petäkoski-Hult. Kilpailu on osa Kantri ry:n rahoittamaa Koe ja viihdy rannassa -hanketta.

Kilpailu on kaikille avoin ja töiden tulee olla ennen julkaisemattomia. Voittajien kesken jaetaan 1500 euron rahapalkinto ja voittajat julkistetaan Kuokkalankosken markkinoilla 15.7.2017.

Kilpailun vastuullisena järjestäjänä on Lempäälän Kehitys Oy yhteistyössä Lempäälän kunnan kanssa.

Lisätietoja ja kilpailun säännöt:

www.lempaalankehitys.fi/tarinakilpailu

Lempäälän Kehitys Oy, Elina Kivi, elina.kivi(at)lempaala.fi, p. 040 667 0981

« Takaisin

Ideapark
Ensimetri