Uusi Pajalantien tonttialue Marjamäen yritysalueella

Uusi Pajalantien tonttialue Marjamäen yritysalueella

Maatyöt jo käynnissä Marjamäen uudella Pajalantien yritysalueella

21.3.2019

Lempäälän Marjamäkeen on syntymässä uusi kahdeksan hehtaarin yritysalue, joka sijoittuu logistisesti ja liikenteellisesti erinomaiselle paikalle Valkeakosken/Helsingintien varteen noin kilometrin päähän Ideaparkista. Yritysalueelle on erittäin hyvä yhteys myös VT3:lta, joka on Suomen liikennöidyin väylä ja jota pitkin kulkee yli 40 000 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Kehittyvälle alueelle lisää tonttimaata

On erittäin tärkeää, että saamme uutta tonttimaata myyntiin, sillä vanha varanto alkaa olla jo pitkälti myytyä tai varattua. Sijaintihan meillä on erinomainen, sillä 180km säteellä asuu noin 3,5milj. kuluttajaa ja samalle alueelle sijoittuu 80% Suomen yrityksistä, hehkuttaa Lempäälän kunnan yritystonteista ja toimitiloista vastaava asiakkuuspäällikkö Timo Mikkonen Lempäälän Kehitys Oy:stä.

Lempäälän Marjamäki Business Park on vahvasti kasvava ja kehittyvä yritysalue, jossa toimii jo nyt noin 350 yritystä ja niissä työskentelee lähes 1800 työntekijää. Marjamäen alue on kooltaa noin 300 hehtaaria ja viime vuosina alueelle on rakennettu toimitilaa noin 30 000m ² vuodessa. Alueelle rakentuu myös vetovoimaa tukevan Lemene-energiayhteisö, jonka tarkoituksena on tuottaa edullista sähköä alueella toimiville yrityksille.

Tukku- ja vähittäiskauppaa, logistiikkaa ja teollisuutta

Ideaparkin monipuolisten kaupallisten palvelujen ohella Marjamäestä on kehittynyt merkittävä autokaupan sekä sitä palvelevien toimintojen alue. Kaupan ja logistiikan ohella myös teollisuuden toimijat ovat meille tervetulleita, kertoo Lempäälän Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Kari Löytty.

Pajalantien yritysalueella on ns. T-kaava, joka mahdollistaa mm. valmistavan teollisuuden ja logistiikka-alan toimijoiden sijoittumisen alueelle. Tontit ovat nyt varattavissa ja niitä voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Myös RealParkin alueella on vielä myynnissä muutamia yritystontteja huippusijainnilla. 

Uusi Pajalantien tonttialue näkyy kuvassa merkittynä Marjamäen yritysalueella

KUVA: Uusi Pajalantien tonttialue näkyy kuvassa merkittynä Marjamäen yritysalueella

Lisätietoja:
Timo Mikkonen, Lempäälän Kehitys Oy, 
timo.mikkonen@lempaala.fi, puh. 040 133 7913

 

« Takaisin

Ideapark
Ensimetri