Matkamessuilla hyvä menestys

22.1.2017

Viikonloppuna Helsingissä pidetyt kansainväliset matkamessut keräsivät yli 68 000 kävijää, mikä on runsaat 1 000 kävijää enemmän kuin viime vuonna.

Lempäälän Kehitys organisoi Matka 2017 -messuille oman Lempäälä-osaston, jolla vieraili arviolta 4000 kävijää neljän päivän aikana. Arvontalipukkeita täytettiin lähes 1500 ja esitepaketteja jaettiin 500 vierailijalle. Karkkia kului kahdeksan kiloa ja seinäkalentereita lähti messuvieraiden matkaan 450 kpl.

Messuosasto rakennettiin kevein rakentein, esitetelineet ja rollupit sekä pöytä kulkevat auton tavaratilassa.

Esittelijöillä oli päällä Tarja Matikaisen suunnittelemat ja valmistamat Birgitta-koltut, jotka herättivät positiivista kiinnostusta. 

Lempäälän vieressä olivat Pyynikin Kesäteatteri ja Tampereen teatteri, joiden kanssa järjestettiin yhteinen arvonta palkintoina seudun matkailutuotteita. Muita pirkanmaalaisia messuilla edustivat mm. Sastamala ja Mänttä-Vilppula. 

Lempäälän osastolle lähti esitejakelulla mukaan neljä paikallista yritystä: Ideapark, Koskikellujat, Laurilan lomamökit ja Vaihmalan hovi. Tämän vuoden messut olivat järjestyksessä toiset, joilla oltiin omalla osastolla esillä ja hyvät kokemukset kannustavat jatkamaan.

Lisätietoja: Elina Kivi, Lempäälän Kehitys Oy.

« Takaisin

Ideapark
Ensimetri