Olavi Virta- ulkoilmaelokuva Myllyrannassa 11.8.

9.8.2019

Filmipyörä ry:n ulkoilmaelokuvien esityskiertue 2019 tuo Lempäälään hyvä arvostelut saaneen, Timo Koivusalon tuottaman Olavi Virta -elokuvan. Elokuvaillan liput maksavat 10 €. Huom. Maksu on mahdollista vain käteisellä, myynti alkaa puoli tuntia ennen esitystä.  Elokuvaa seurataan illan pimennyttyä sunnuntaina 11. elokuuta Myllyrannan tapahtumapuistossa. Esitys alkaa klo 22 ja kestää kaksi tuntia. Penkkejä on, mutta esitykseen voi ottaa mukaan myös oman istuimen. Ja lämmintä päälle!

Soosipojat Oy järjestää elokuvaillan puffetin. Luvassa on legendaarisen Chiliglögin ensi-ilta kaudelle 2019-20. Maistelu- ja ostomahdollisuus. Myyntikoju aukeaa klo 21.00. Tarjolla myös grillimakkaraa sekä kahvia ja pullaa.

Esityksen järjestää Filmipyörä ry yhteistyössä Lempäälän kunnan kulttuuripalvelut ja Lempäälän Kehitys Oy:n  kanssa. Tervetuloa elokuviin!

”Olavi Virta on elokuva Suomen kaikkien aikojen suosituimmasta laulajasta. Miehestä, jonka unelman sota katkaisi, miehestä, joka nousi köyhyydestä huipulle ja Suomen kansan rakastamaksi esiintyjäksi niin estradeilla kuin elokuvissakin ja joka menetti lopulta kaiken muun paitsi ainutlaatuisen äänensä. Se on elokuva miehestä, joka rakasti kauniita naisia ja jota kauniit naiset rakastivat. Miehestä, joka nautti vauhdista, amerikkalaisista autoista, aplodeista ja alkoholista.”

Ohjaaja: Timo Koivusalo
Pääosissa: Lauri Tilkanen, Malla Malmivaara, Raimo Grönberg, Vesa Vierikko, Martti Suosalo, Jonna Järnefelt, Seela Sella, Hannu-Pekka Björkman, Heikki Nousiainen, Lauri Maijala, Timo Lavikainen, Esko Roine, Ylermi Rajamaa, Samuli Niittymäki, Tom Petäjä, Tapani Kalliomäki, Ilkka Koivula, Saga Sarkola, Jemina Sillanpää, Tom Lindholm, Juhani Niemelä

« Takaisin

Ideapark
Ensimetri