Lempäälässä on pyritty tonttimarkkinoinnissa kiinnittämään erityistä huomiota mutkattomaan myyntiprosessin kulkuun. Tonttien luovutuksessa pystymme tarvittaessa etenemään hyvinkin nopealla aikataululla. Jos yritykselläsi on tontti- tai toimitilatarpeita, niin ota yhteyttä Lempäälän Kehitykseen. Etsitään yhdessä tarpeitanne vastaava ratkaisu.

Marjamäen yritystontit kiinnostavat

8.6.2018

Lempäälän kunnanhallitus on hyväksynyt 4.6. kolme tonttivarausta Marjamäen yritysalueelta. Marjamäen yritysalue Lempäälässä kiinnostaa yrityksiä sijoittumiskohteena. Alueella on erinomainen logistinen sijainti aivan Helsinki-Tampere moottoritien varrella, josta kulkee yli 40 000 ajoneuvoa päivittäin. Asiakasvirtoja alueelle ohjaavat liikekaupunki Ideapark elämyksineen sekä RealParkin kasvava teknisen kaupan keskittymä. Marjamäen alueella on tällä hetkellä jo yli 300 yritystä, ja tonttitilaa löytyy vielä halukkaille.

Yritystonttien varaussopimuksia Marjamäessä

Marjamäen yritysalueella kortteli 911 osoitteessa Kalliokummuntie 13-15 sijoittuu Helsinki-Tampere moottoritien VT3 itäpuolelle (kuvassa keltaisella merkitty alue).

Korttelin 911 tontit sijoittuvat kuvaan merkitylle alueelle

Lempäälän kunnanhallitus on hyväksynyt korttelista 911 kolme tonttivaraussopimusta:

  • Rakennus- ja talotekniikka-alan konserni SIKLA Oy on tehnyt varaussopimuksen noin 1 hehtaarin tontista. (KH 4.6.2018)
  • Tilasuunnitteluun, toteutuksiin ja ylläpitoon erikoistunut Den Finland Oy on tehnyt varaussopimuksen noin 1 hehtaarin tontista. (KH 4.6.2018)
  • Auto Trade Finland Oy on tehnyt varaussopimuksen noin 1 hehtaarin tontista (KH 21.5.2018)

Alue on kokonaisuudessaan noin 8 hehtaaria ja se on asemakaavoitettu teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueeksi (T-10). Vapaata yritystonttitilaa korttelissa on vielä noin 1,5 hehtaaria.

« Takaisin

Ideapark
Ensimetri