Työllisyyspalvelut

Yrityskoordinaattori yhdistää työtä ja tekijöitä

Lempäälän kunnan työllisyyspalvelujen ja Tredun työelämäpalvelujen yhteinen yrityskoordinaattori Maija Heino aloitti toukokuussa. Hänen tehtävänsä on etsiä yrityksille työntekijöitä ja tekijöille työtä.

Aito kumppani yrityksille

Maija Heino on aloittanut työnsä rivakasti yrityskierroksilla.
- Olen käynyt jo monissa lempääläläisissä yrityksissä ja vastaanotto on  ollut hyvä, toteaa Heino. Tavoitteena on aito yhteistyö, josta on yritykselle hyötyä.

- Autan yrityksiä rekrytointiin, koulutukseen ja kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Pyrin yhdistämään eri toimijoiden tarpeita ja tarjontaa. Työllisyyspalveluiden työnhakija-asiakkaille etsin työllistymismahdollisuuksia, oppisopimus- ja työkokeilupaikkoja. Tredun opiskelijoilla on mahdollista tehdä erilaisia projektitöitä yrityksille, uusien ja nykyisten työntekijöiden koulutustarpeet sekä työssäoppijoiden välittäminen kuuluvat myös palveluvalikoimaan.  Yrityksissä saattaa olla paljon piileviä tarpeita, joita ei arjen kiireessä tunnisteta tai ehditä viedä konkreettisesti eteenpäin, joten ota vaan rohkeasti yhteyttä!

- Yrittäjä voi kertoa yrityksen tarpeista luottamuksellisesti. Niiden pohjalta räätälöidään yrityskohtaiset, tarpeiden mukaiset, ketterät palvelut, lupaa Heino. Palveluvalikoimasta löytyvät Lempäälän kunnan työllisyyspalvelut ja Tredun koulutuspalvelut.

Yrityskoordinaattori tekee läheistä yhteistyötä Lempäälän Kehitys Oy:n kanssa, joten kaikki yritysten esille tuomat asiat ja terveiset välittyvät kunnan elinkeinotoimeen.
- Tämä on erinomainen lisä yrityspalveluihimme, toteaakin toimitusjohtaja Kari Löytty Lempäälän Kehityksestä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Maija Heino
Yrityskoordinaattori
Lempäälän kunnan työllisyyspalvelut
Tredun työelämäpalvelut
p. 044 421 5059
maija.heino@lempaala.fiYrityspalvelukoordinaattorin palvelut

Ideapark
Ensimetri