Työllisyyspalvelut

Yrityskoordinaattori – yhdistää työtä ja tekijöitä

Yrityskoordinaattori yhdistää työtä ja tekijöitä auttaen yrityksiä rekrytointiin, koulutukseen ja kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

Yrityskoordinaattori etsii yrityksille työntekijöitä ja tekijöille töitä pyrkien yhdistämään eri toimijoiden tarpeita ja tarjontaa. Työnhakijoille tarjotaan työllistymismahdollisuuksia, oppisopimus- ja työkokeilupaikkoja. Tredun opiskelijoille yrityskoordinaattori välittää työssäoppimispaikkoja ja mahdollistaa yhteistyön yritysten ja opiskelijoiden välillä (projektityöt).

Yrityskoordinaattori tekee läheistä yhteistyötä Lempäälän Kehitys Oy:n kanssa, joten kaikki yritysten esille tuomat asiat ja terveiset välittyvät kunnan elinkeinotoimeen.
- Tämä on erinomainen lisä yrityspalveluihimme, toteaakin toimitusjohtaja Kari Löytty Lempäälän Kehityksestä.

Yrityksissä saattaa olla paljon piileviä tarpeita, joita ei arjen kiireessä tunnisteta tai ehditä viedä konkreettisesti eteenpäin. Yrittäjä voi kertoa yrityksen tarpeista luottamuksellisesti. Niiden pohjalta räätälöidään yrityskohtaiset, tarpeiden mukaiset, ketterät palvelut. Tarjoamme keinoja henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työvoiman saatavuuteen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Maija Heino
Yrityskoordinaattori
Lempäälän kunnan työllisyyspalvelut
Tredun työelämäpalvelut
p. 044 421 5059
maija.heino@lempaala.fi

Ideapark
Ensimetri