Lempäälän Tietopaketti

Vuosittain ilmestyvä Lempäälä Tietopaketti jaetaan postitse kuntalaisille, yrityksille sekä uusille kuntaan muuttaville asukkaille. Tietopakettia hyödynnetään myös erilaisissa markkinointitilaisuuksissa.

Lempäälä 2019 Tietopaketti on jaettu viikoilla 2-3 jokaiseen kotitalouteen ja yritykseen. Lisäksi Tietopaketti on saatavilla Lempäälän kunnan palvelupisteestä, Ideaparkissa sijaitsevista matkailun esitetelineistä ja Lempäälän Kehitys Oy:n toimistosta, Realparkinkatu 4, 2 krs. 

Sähköiseen 2019 Tietopakettiin pääset tutustumaan oikealla olevasta linkistä.
****************************************************************

 YRITTÄJÄ, VARMISTA NÄKYVYYTESI TIETOPAKETISSA!

Alueellisesti ehdoton ykkösmedia ilmoittajille on Lempäälän Tietopaketti.

Tietopaketti on joka vuosi ilmestyvä palveluhakemisto, mistä löytyvät kunnan palvelut yhteystietoineen, Lempäälän seurakunnan palvelut, Lempäälän kartta, majoitus- ja ravitsemuspalvelut jne. Tietopaketti on jaettu Lempäälän alueen kotitalouksiin ja yrityksiin.

Laaja yritysten yhteystieto-osuus palvelee vuoden varrella jokaista kuntalaista ja yritystä. Samat yritystiedot löytyvät myös Lempäälän kunnan yritystietokannasta www.lempaalankehitys.fi.

Yrittäjä, ilmoitathan yrityksesi muuttuneet tiedot , jotta tietosi on ajan tasalla Tietopaketissa sekä yritysrekisterissä.
Ilmoitusmediana tietopaketti on todettu tehokkaaksi! Levikki on 12 000 kpl. 

Lisätietoja
Lempäälän Kehitys Oy, Teija Koskinen puh. 050 569 3356 tai teija.koskinen@lempaala.fi.
Lempäälä tietopaketin julkaisee Lempäälän Kehitys Oy yhteistyössä Lempäälän kunnan ja Lempääläisten yritysten kanssa.

Ideapark
Ensimetri